Professionele Fotografie

Na zijn studies fotografie aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen, volgde Mark Roygens nog de opleiding voor kineast aan het NaRaFi in Brussel. Vanaf 1979 bouwde hij een eigen foto- en videoateljee uit in de Kerkstraat in Pittem. Zowel op technologisch als creatief vlak volgt Mark de snelle evolutie door het geregeld volgen van de nodige bijscholingen

Bij Roygens Foto- & Videoateljee Pittem kunt u steeds rekenen op een uiterst professionele aanpak voor alles wat met fotografie en video te maken heeft.

Voor studiosessies en reportages van de meest diverse onderwerpen kunt u hier terecht. Commerciële opnames vinden plaats in de studio of op locatie. Beeldmateriaal voor een website, een reuzevergroting om op een beurs te gebruiken of als publiciteitsmateriaal op wagens en gevels… Voor dit alles en meer bent u bij Roygens Foto- & Videoateljee aan het juiste adres.

Dankzij jaren ervaring staat Mark Roygens garant voor kwaliteit, professionaliteit, een persoonlijke aanpak en een optimale service. Bovendien is hij Lid van de Nationale vereniging van beroepsfotografen.